Find al data om din næste bil 

Har du en klar idé om, hvilken bil der skal være den næste i din garage? Du kan finde alt, hvad der er værd at vide om din næste bil lige fra motorstørrelser og hestekræfter til dæk og type af fælge. Måske får du endda en lille anbefaling med på vejen, og hvem ved, måske finder du lige præcis den bil, du altid har drømt om. Tag et kig og læs videre.  

Markedet for biler vokser år for år, og der kommer nye modeller til hele tiden. Ville det ikke være skønt, hvis du kunne holde dig opdateret og få den samlede oversigt over bilmodeller i Danmark? Det kan du nu, og ved at tjekke dine hjuldata kan du lære meget mere ikke bare om den bil, der står i din garage, men også den næste du skal have stående derude.  

Viden om biler kan du ikke få nok af på videnombiler.dk. Er du nysgerrig på antallet af hestekræfter, så finder du det. Motorstørrelsen finder du lige så let. Der er alle de data, du har drømt om, som du kan give dig i kast med og gå på opdagelse i. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvor mange bolte der sidder i hjulet på en Ferrari 458 Italia, så finder du den her.  

Alt, hvad der er værd at vide, om dæk 

Udover at stille din nysgerrighed tilfreds inden for alt om hjuldata, så er der også praktiske oplysninger at hente. For nogle er sommerdæk og vinterdæk lige så svært at kende forskel på som højre og venstre, og hvis du gerne vil have en udførlig guide, så kan du få den her.  

Sommerdæk præsterer bare bedst i kølige til varme temperaturer. Men når det bliver vinter og temperaturen falder til omkring frysepunktet, så kan sommerdæk bare ikke være med længere. Så skal du bruge vinterdæk i stedet for. Det handler først og fremmest om sikkerhed, men der er faktisk også penge at spare på din brændstofsøkonomi, hvis du vælger de rigtige dæk.  

Har du vinterdæk på i temperaturer over 7 grader, så vil den slet ikke præstere som et sommerdæk kan. Du mister greb, og i sidste ende koster det dig penge på benzinforbruget. Hvis du er i tvivl om, hvornår du skal skifte mellem sommer- og vinterdæk, så tænk på sommer- og vintertid. Vær godt forberedt og skift dine dæk allerede i sent efterår og tidligt forår. Så er du sikker på at få det optimale ud af dækkene. 

Forbered dig til længere ture 

Rejser du meget med din bil, så er det vigtigt, at du har de rigtige dæk på til hele turen. Ellers kan du hurtigt komme galt afsted, og det ønsker du selvfølgelig ikke i et helt fremmed land. Det er også vigtigt, at du har den rigtige valuta med i pungen.  

Når du rejser ned igennem Europa eller op igennem Skandinavien, kan det være forvirrende med alle de forskellige fodmønter, du skal veksle og forholde dig til. Beregn valuta her og forberede dig så godt som muligt på de længere rejser med eller uden familien.