Godt for både din økonomi og klimaet: Spar på elregningen

Klimaforandringerne har ikke kun betydning for natur og miljø. De kan også få store økonomiske konsekvenser for os alle sammen, hvis vi ikke tager det alvorligt nu. Du kan spare mange penge på din elregning, samtidig med at du gør en stor indsats for klimaet.

Vær god ved klimaet samtidig med at du sparer penge

Det er ikke svært at spare på elregningen, når Amagerliv.dk giver dig gode tips til at spare penge og samtidigt være klimavenlig. Du kan for eksempel skifte til LED-pærer. De bruger op mod 80% mindre energi end glødepærer, og de har en meget lange levetid på 20 år. Du sparer derfor mange penge i elregningen hvert år – både nu og fremover. Amagerliv.dk anbefaler desuden at du undlader at varme vandet så meget som muligt med tappevand fra kedlerne, da det er den primære grund til stigning af dit forbrug af elektricitet.

Miljøvenlige alternativer


Køb en elvarmevarmepumpe, der kan få varmen til at strømme direkte ind i din bolig. Det er en investering, men den betaler sig langt hen ad vejen. Du kan spare helt op til 50% på din elregning, hvis du vælger en af de bedste modeller. Klimaet vil også takke dig for dit valg.
Det er både godt for din bankkonto og klimaet at spare på elregningen – start allerede nu.