SimCorp

Overvejer du at investerer i Simcorp Aktier? Så kan du med god fordel læse alt du skal vide om virksomheden herunder.

Simcorp er et dansk IT-firma som leverer finansielle IT-løsninger og viden til kapitalforvaltere, banker, pensionskasser og nationalbanker verden over. Virksomheden er meget opmærksomme på at det er vigtigt at de har en moderne og kraftfuld teknologi, som er brugervenlig og nem at holde opdateret.


Virksomheden blev grundlagt i 1971, og siden da er det blevet en verdensomspændt virksomhed, hvor de har arbejdet tæt sammen med investeringsforvaltere, for at få bygget en virksomhed hvor de er førende udbyder af integrerede investeringsløsninger.

Det er vigtigt for SimCorp at de forstår deres kunders behov, og kundernes muligheder for investering, og i sidste ende være med til at give et stort udvalg af innovative software. Dette har været med til at give Simcorp mere end 300 af verdens førende kapitalforvaltere, som kunde, og er blevet udvidet til mere end 20 kontorer rundt om i verden, og mere end 2000 medarbejdere, så virksomheden stærkt når det gælder om at komme tæt på kunderne.


yderligere er det vigtigt for Simcorp at de har en medarbejderstab som er tilfredse, og som ønsker at komme på arbejde, så virksomheden gør meget for at deres ansatte føler sig udfordret og føler at de er en del af virksomheden, og ikke bare ansatte som tjene penge til ejerne. Den ene ansatte er ikke mere værd end ledelsen, da det er den ansatte som er i kontakt med kunderne, og som skal skabe en relation, der giver et godt samarbejde og resultater i sidste ende.


SimCorp er en uafhængig børsnoteret virksomhed, med hovedkontor i København, som er noteret på den danske børs Nasdaq Copenhagen, og har pt en aktiepris på lige knap 470kr pr aktie., og en markedsværdi på 18,95mia kroner.